Even voorstellen :)

Wij zijn Henk, Thea, Marcel en Chantal. Komend augustus (6/8 - 29-8) staat ons alweer derde reis naar de Verenigde Staten te wachten. Dit wordt onze tweede keer naar Florida.
2011

2011
Onze eerste keer in de Verenigde Staten was in 2011, 8/8 - 27/8. We hebben toen een grote rondreis gemaakt van drie weken. We zijn toen begonnen in New York City, hierna zijn we naar Washington D.C. gevlogen. Van daar zijn we naar de West Coast gevlogen en zijn we onze rondreis begonnen in San Francisco. We hebben toen in iets me0er dan twee weken tijd heel wat gezien van de westkust van de Verenigde Staten. Het verslag van deze reis kun je vinden op: reisverslag 2011
2011
De tweede keer dat we naar de Verenigde Staten gingen was in 2014, 25/4 - 3/5. We hebben toen een rondreis gemaakt door Florida. We zijn begonnen in Orlando (Kissimmee om precies te zijn). Daar zijn we naar Seaworld, de Universal City Walk en de Lake Buena Vista Factory Outlets geweest. Vanuit Kissimmee zijn we naar St. Petersburg gereden. Van St. Petersburg zijn we naar Fort Myers gereden. En tenslotte zijn we geëindigd in Miami (Beach). In Miami zijn we naar South Beach en naar een baseball wedstrijd van de Miami Marlins tegen de Atlanta Braves geweest. Ook hebben we een tocht over de Everglades gemaakt met een airboat. Helaas hebben we van deze reis geen verslag bijgehouden..
2014
2014
Aankomend augustus staat onze derde reis naar de Verenigde Staten dus te wachten, na een jaar uitstel door familie omstandigheden. Dit keer geen rondreis maar we gaan in een 'villa' net onder Orlando verblijven (Haines City). De vorige keer dat we in Florida waren was veel te kort en er zijn nog zoveel dingen die wij nog graag willen zien. Dus de keus om weer naar Florida te gaan was niet zo moeilijk. We hebben besloten om deze keer wel weer een reisverslag bij te gaan houden omdat je op deze manier nog goed terug kunt halen welke dingen je allemaal gedaan hebt. Van onze eerste reis kunnen we even teruglezen wat we allemaal gedaan hebben en dat is toch wel heel handig! Van de tweede reis hebben we dus geen reisverslag bijgehouden en dat is erg jammer! 
2014
2014
We hebben er nu al weer super veel zin in! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden om onze vakantie te volgen.

Reacties